Privacy Policy

1. Bendrosios nuostatos

1.1 Ši privatumo politika reglamentuoja UAB TS GROUP (adresas Radvilėnų pl. 1B, įmonės kodas 302917075) elektroninės svetainės(toliau – www.business-link.pro ) ir www.business-link.pro vartotojo (toliau – Jūs/Jūsų) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką. Informuojame, kad Jūsų asmens duomenys yra tvarkomi pagal 1.2 punkte nurodytus teisės aktus, iš anksto nustatytais tikslais, o Jūsų asmens duomenys yra tinkamai saugomi bei konfidencialūs.

1.2 Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas, Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas (BDAR) ir kiti asmens duomenų tvarkymo teisės aktai. Į sąvoką „asmens duomenys” įeina bet kokia informacija, pagal kurią galite būti atpažinti – vardas, pavardė, el. pašto adresas, vietovės duomenys ir kt. 

1.3 Svetainėje nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad www.business-link.pro juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka. 

 

2.  Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas, saugojimas

2.1 www.business-link.pro vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais:

2.1.1 Asmens duomenys renkami apibrėžtais, iš anksto numatytaisir teisėtais tikslais.

2.1.2 Asmens duomenys tvarkomi tiksliai ir sąžiningai.

2.1.3 Asmens duomenys nuolat atnaujinami.

2.1.4 Asmens duomenys saugojami ne ilgiau, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai.

2.1.5 Asmens duomenis tvarko tik tie darbuotojai, kuriems suteikta tokia teisė.

2.1.6 Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali.

2.2  www.business-link.pro gerbia kiekvieno vartotojo teisę į privatumą. Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, įmonė, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kita registracijos formoje nurodyta informacija) renkami ir tvarkomi šiems tikslams:

2.2.1 tiesioginės rinkodaros tikslais, suteikti Jums informaciją apie Jus dominančius pasiūlymus;

2.2.2 kassavaitinio naujienlaiškio siuntimui;

2.2.3 vartotojų vidinės statistikos rinkimui ir analizavimui, su tikslu užtikrinti maksimalų tikslinės auditorijos pasiekimą.

 

3. Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims

3.1 Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims

3.1.2 www.business-link.pro turi teisę perduoti informaciją trečioms šalims (Google Analytics ir Mailchimp), tik 2.2.2 ir 2.2.3 nurodytiems tikslams pasiekti.

 

 

4. Asmens duomenų pakeitimas ar atnaujinimas

4.1 Jūs turite teisę bet kada keisti ir/ar atnaujinti registracijos formoje pateiktą informaciją pranešdamas apie tai adresu info@business-link.pro arba telefonu +370 694 66600

 

5. Slapukai (angl. cookies)

5.1 Interneto svetainėje www.business-link.pronaudojame slapukus (angl. Cookies – failas, saugantis informaciją kompiuterio kietajame diske arba naršyklėje, leidžiantis nustatyti, ar vartotojas jau lankėsi puslapyje ir prisimenantis jo pasirinkimus. Šios svetainės atveju jie reikalingi įsiminti puslapio kalbos ir šalies informacijos pasirinkimą, atskirti svetainės Vartotojus, užtikrina svetainės sklandų veikimą ir stebi Vartotojų veiksmų įpročius svetainėje)

5.2 Slapukai naudojami tik turint išankstinį vartotojo sutikimą. Apsilankius mūsų svetainėje atsiras automatinis iššokantis langas (angl. Pop-up), kuriuo informuojame apie slapukus ir jų naudojimą bei politiką. Vartotojas gali sutikti arba nesutikti, kad slapukai būtų patalpinti jo įrenginyje. Jei vartotojas nesutinka su slapukų talpinimu, Jūsų įrenginyje atsiras slapukas, nurodantis, kad nepageidaujate, jog slapukai būtų talpinami Jūsų įrenginyje

5.3 (Mobilios) Interneto naršyklės pagalba galite bet kada patikrinti, atsisakyti slapukų ir ištrinti jau išsaugotus ar užblokuoti jų naudojimą ir saugojimą.

5.4 www.business-link.pro naudojami šie slapukai:

 

hs ir svSession – privalomi slapukai, kurie užtikrina teisingą puslapio funkcionalumą. Šie slapukai dingsta, kai uždarote savo naršyklę. 

 

XSRF-TOKEN – privalomas sesijos slapukas, apsaugantis puslapį ir jo vartotoją nuo įterptinių komandų atakų ir svetainės užklausų klastojimo. Slapukas dingsta Jums uždarius naršyklę.

 

5.5 Pageidaujant atsisakyti “Google Analytics” slapukų, galite tai padaryti įsidiegę plėtinį. (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en)

5.6 Visiškai atsisakius slapukų (ar juos uždraudus) svetainė gali tapti nefunkcionali. 

 

6. Taisyklių keitimas ir baigiamosios nuostatos

6.1 www.business-link.pro turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo sąlygas apie tai pranešdami el. laišku ar informaciniu pranešimu www.business-link.pro. Tolimesnis naudojimasis mūsų tinklapio paslaugomis reiškia šių taisyklių laikymąsi. Visi iškilę nesutarimai ir ginčai sprendžiami derybu būdu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami pagal LR įstatymus.

 

Jeigu turite klausimų ar pasiūlymų, rašykite mums office@tsgroup.lt


KONTAKTIEREN SIE UNS:

                                             
 

               

UAB TS Group, 2018. Radvilėnų pl. 1B. Privatumo politika    Privacy Policy

+370 688 79300

+370 694 10100
 

info@business-link.pro
 

  • w-facebook